Primarul comunei Satu Mare, Kovács Imre a fost înjunghiat de către un fermier

Trebuie luarea urgentă de măsuri împotriva pășunatului ilegal

(0 Votări)25 vizualizări

În seara zilei de 6 aprilie, primarul comunei Satu Mare a fost transportat de urgență la spital, după ce un fermier din localitate i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit. Cauza agresiunii a fost reprezentată de faptul că primarul i-a solicitat fermierului să nu-și mai ducă animalele în locuri în care este interzisă pășunarea.

În urma discuției pe care Borboly Csaba a avut-o cu comisarul șef al poliției județene Mihalache Constantin, acesta din urmă a dat asigurări în legătură cu eforturile depuse pentru prinderea cât mai urgentă a făptuitorului și aducerea sa în fața justiției.

„Încă din primăvară apar probleme în privința pășunatului, deoarece efectivul de animale în județul Harghita este în creștere. Trebuie să ne unim forțele pentru a găsi soluții, pentru ca să nu se mai întâmple astfel de situații. Pentru niște bani și câteva animale, nu se merită ca viața omului să fie pusă în pericol. Aceia care au animale mai numeroase decât terenul necesar susținerii acestora, nu au dreptul de a abuza de proprietățile semenilor”, a afirmat Borboly Csaba.

În urma discuției telefonice pe care președintele consiliului județean a avut-o cu Kovács Imre, acesta a dorit să transmită acelora care doresc să obțină avantaje în acest mod, periclitând proprietatea altor semeni, că nu acesta este drumul care trebuie urmat.

Miercurea-Ciuc, 7 aprilie 2017


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«iunie, 2018»
lmmjvsd
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Sondaj

În general, care este suma per membru de familie, pe care o cheltuiți lunar pentru achiziționarea de alimente?

Votează
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

Telefoane utile

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774